Online all the time, anywhere with anything
Call Us: +46 8 50003170

Windows XP och Office 2003 är en affärsrisk att använda

Nu är det akut att planera byte om du kör XP eller Office 2003

Att använda program som inte utvecklas, du inte kan få fel rättade eller att inte få säkerhetsuppdateringar är en affärsrisk, törs du ta den risken?

Den 14/4 2014 upphör all support för Windows XP samt Office 2003 för alla användare. Men är det ett problem säger du kanske, här är några av dom problem som du kan drabbas av.

  • När uppdateringar sänds ut för användare av senare versioner i Windows och Office kommer den skumma IT-marknaden(virusmakare och andra) att granska de säkerhetsuppdateringar som Microsoft lagt ut. De säkerhetsproblem som rättats till är då i maj 2014 inte uppdaterade för de som använder XP och Office 2003. Det kommer att dyka upp virus och trojaner(skadliga program) som är direkt inriktade på användare med XP och Office 2003.
  • Får användare med XP och Office 2003 problem så kan de inte kontakta Microsoft för att få hjälp.
  • Utveckling av nya funktioner som kommer till senare versioner av Windows och Office kommer inte till XP och Office 2003.
  • Nya funktioner i dokument som användare med nyare versioner av Office använder gör att användare av Office 2003 inte använda. Det kan hindra från att öppna dokument.
  • Nya produkter som skrivare, kameror, telefoner m.m. kommer inte levereras med drivrutiner till XP.
  • Tillägg till Office kommer inte fungera för Office 2003.

Men vilken version ska jag uppgradera till? Hur mycket är det att lära sig. Jag har utbildat användare i handhavande av Office 2013 när dom börjat med det. Vill ert företag ha den möjligheten?

 

Anmäl er till att ta del av de nya instruktionsfilmer som just nu utvecklas.