Online all the time, anywhere with anything
Call Us: +46 8 50003170

Visio i SharePoint

Visio i SP

Visio är ett program i Microsoft Office som du behöver köpa till eller beställa via Office365 som abonnemang.

Jag samarbetar med en av Sveriges bästa på Visio, Staffan Söderholm på Train IT Stockholm.
Du kan få kraftfulla lösningar med våra gemensamma kunskaper om Visio samt SharePoint.

Under 2015 kommer vi att ha seminarier som just nu vi inte har datum klart för. Staffan har även flera planerade utbildningar i Visio och jag har planerade utbildningar i SharePoint som jag planerar att hålla mestadels online.

Jag har gjort en enkel video om hur Visio Services fungerar i SharePoint som du kan titta på. Den är producerad med Office Mix som är ett tilläggsprogram till PowerPoint för inspelning av presentationer eller skärminspelning. Video som produceras med Office Mix kan laddas upp till officemix.com samt skapa video i olika format, bl.a. för mobila enheter. Nu upptäckte jag idag att det går att ladda upp video till Office365 Video som jag har fått tillgång till.