Online all the time, anywhere with anything
Call Us: +46 8 50003170

Vad är Office 365

Office365 logo

 

Jag får ibland frågan om vilken version som Office 365 är samt hur jag köper det. Nu ska jag försöka reda ut dom oklarheter som finns.

Office 365 är en produktfamilj och ingen produkt i sig. Du kan köpa Office 365 i kartong hos din återförsäljare av Microsoft produkter samt att du kan välja att abonnera på tjänsten Office 365
och betala en kostnad per månad eller år. Det finns dels en konsumentversion av Office 365 och flera företagsversioner.

Nu levereras för dom som tar abonnemang av Office 365 innehållande Office programmet versionen Office 2013. Den version av Office 2013 du får med abonnemanget i Office 365 är nyare än den du får
om du köper Office 2013 i kartong eller som volymlicens för företag. Microsoft kommer att komma med nya förbättringar i princip varje kvartal för kunder med abonnemang av Office 365.

Jag fokuserar enbart på företagsversionen av Office 365 i och med att NetIntegrate enbart arbetar med företagskunder. Så fortsättningen är enbart inriktad på företagskunder.

De abonnemang som finns är Enterprise som är värda att fokusera på, jag anser att alternativen Small Business och Midsize inte är värda att köpa med dom begränsningar som finns med dom.

Den licensform som jag anser är bäst är E3 eftersom den innehåller abonnemang på Officepaketet, för varje användare/licens kan Office installeras på 5 enheter (dator/surfplatta/mobil), För närvarande finns
Office för Mac, Iphone/Ipad samt för Android med minst version 4.

Jag hjälper gärna till att förklara mera om Office 365 om du mailar NetIntegrate eller kontaktar mig på Telefon eller Lync.

Nästa vecka planerar jag att skriva om hur du kan strukturera dina filer i ett SharePoint bibliotek utan att använda mappar.