Online all the time, anywhere with anything
Call Us: +46 8 50003170

SharePoint är som ett pussel

NetIntegrate logotype

Logotypen är ett pussel, vill du läsa om bakgrunden kan du läsa ett tidigare inlägg. Jag har jobbat med SharePoint sedan 2006 då jag började med  att använda den version som levererades med SBS 2003, idag 8 år senare så lär jag mig fortfarande nya saker om SharePoint. Flera av de jag har som mina källor för att lära mig nya saker har jobbat längre än jag med SharePoint. Även de säger att dom lär sig nya saker med SharePoint hela tiden.

Jag kallar mig för SharePointmentorn och i min roll ingår att hjälpa till att hjälpa organisationer med att på bästa sätt använda funktionerna i SharePoint. Det finns många sätt att använda SharePoint för att presentera informationen internt. Vissa sätt är bättre än andra, jag kan guida er till vilken lösning ni bör använda.

Det viktiga för dig och dina kollegor är vad ni vill lösa med SharePoint inte hur ni vill lösa det, det kan mycket väl finnas ett enklare sätt. Du blir guidade i hur du på ett smart sätt kan återanvända funktioner i SharePoint.

Vill du lägga pussel tillsammans med mig så kommer jag köra ett möte via Lync som jag planerar att hålla varje fredag 8.30-9, på mötet ger jag veckans tipps om hur du och dina kollegor ska få mest affärsnytta ur SharePoint.
Du bokar in dig via länken, https://www.eventbrite.com/e/sharepointmentorn-tipsar-tickets-1307409497 .