Online all the time, anywhere with anything
Call Us: +46 8 50003170

Revolutionera kurser för IT-användare

workshop netintegrate

När gick du på kurs senast och kände att du lärde dig något  så bra att du jobbar mycket effektivare med dina nya kunskaper direkt efter kursen?

Att direkt efter kursen sätta sig och jobba med det du lärt dig händer ganska sällan, ofta har frånvaron från kontoret för att delta på kursen orsakat att arbetsuppgifter och mail gör att du direkt får ta hand om andra saker än kursens innehåll.

Att sitta på kurs i flera dagar och bli överöst med nya saker är inte effektivt och främjar inte direkt kunskapsinhämtningen. Jag har pratat med många och fått det bekräftat att för de flesta är det inte bra. Visst finns det några som lär sig snabbt nya saker på det sättet. Men att det finns en ”One size fits all” teknik för lärande är jag övertygad om att det inte gör.

Vi satsar nu via samarbeten på 3 olika distributionsformer av lärande för IT-användare med start på lärande kring Office365 för företag, intranätverktyget SharePoint samt IT-säkerhet för användare. Vi kommer att dela in det i 3 nivåer för olika typer av användare.

De 3 olika distributionsformerna är

  • Traditionell klassrumsutbildning men i studiecirkelformat
  • Digitala klassrum bl.a. via Skype för företag
  • Utbildningsportal med videolektioner, guider samt uppgifter
Vi kommer även att ha 3 olika nivåer på utbildningar för IT-användare samt för beställare och ledningsgrupper.

  • Beställarkompetens IT för ledningsgrupper och inköpare, för bättre kravställning.
  • IT-ambassadörer och supportpersonal som ska stödja IT-användare och beslutsfattare.
  • IT-användare med målet att skapa effektivitet och delaktighet.

Vi kommer att visa upp hur du och dina kollegor kan ta nytta av vår satsning och vårt samarbete med CM Educations på Jobba-hemma dagen den 5/5. Vi kommer att spika programmet i detalj i början av veckan som kommer(vecka 17). Information och anmälan kommer vi att publicera i våra sociala kanaler på Twitter samt Linkedin och på startsidan.