Online all the time, anywhere with anything
Call Us: +46 8 50003170

OneNote i SharePoint

 

I SharePoint Online finns det en länk i snabbstart-fältet till något som heter Anteckningsbok, du har kanske undrat vad det är? Jag har gjort en kort video som förklarar vissa delar av vad det är. Vill du veta mer så kommer det att komma utbildningar både fysikst i klassrum samt online under 2015 från NetIntegrate med vår satsning på Office365skolan.

Hör gärna av dig med frågor om OneNote, jag har arbetat i och med OneNote sedan Office 2003, jag har nästan all min dokumentation i OneNote och äntligen kan jag nå ännu närmare det papperslösa kontoret.

För 2015 kommer jag på bloggen redovisa hur det går med min väg mot det papperslösa kontoret, jag kommer redovisa varje vecka.

  • Antal utskrivna sidor(som inte är för lagkrav för bokföring, jag måste tyvärr skriva ut en del för att följa bokföringslagen)
  • Antal sidor med papper som skannats och återvinns.

Antar du utmaningen för 2015 att nå till det papperslösa kontoret?