Online all the time, anywhere with anything
Call Us: +46 8 50003170

Office web apps ingår i Office 365

Office web apps

 

Att redigera Office dokument i SharePoint via Office Web Apps som är en del av Office 365 är en tjänst som ingår i alla licensformer där SharePoint ingår. Jag rekommenderar licensformer E3 eller E1.

Med Office Web Apps kan vi enklare samarbeta digitalt med varandra oavsett plats vi arbetar på eller vilken enhet vi arbetar på, det fungerar på surfplattor och mobiltelefoner. Det finns några begränsningar med Office Web Apps och dom skapar nästan aldrig hinder för användare. Ytterligare fördelar är att gemensamt kunna samarbeta och redigera tillsammans i samma dokument.

Den största födeleln med Office Web Apps är att du kan använda olika enheter och det behöver inte vara Microsoft enheter, det går lika bra med Apple enheter eller Android surfplattor och teklefoner.*
Det är inte alla molntjänster som har den funktionen.

Vill du och dina kollegor ha en guidning i hur ni samarbetar effektivt med Office Web Apps kan ni kontakta mig via e-post.

Från och med December flyttar jag ut NetIntegrate helt i molnet och kommer inte ha någon fast arbetasplats, då byter jag från text i mina bloggar till enbart video.