Online all the time, anywhere with anything
Call Us: +46 8 50003170

NetIntegrate expanderar

NetIntegrate logotype

 

Du och dina kollegor kommer att kunna dra nytta av den expansion som jag nu inlett på NetIntegrate, nu är det inte längre enbart Ove som är NetIntegrate. Jag har nu ett hungrigt team att leda.

Leda är ordet jag valt och inte styra, mina nya kollegor Nathalie och Eric ska jag leda till att utvecklas som individer samt som kollegor på NetIntegrate. Det är både nervöst och utmanande att få förmånen att leda unga in i ICT-branschen. Jag själv är nu inne på mitt 32:a år i branschen som har gett mig mycket utmaning och en insikt om att du blir aldrig fullärd, det är ett livslångt lärande som gör att vi måste ständigt lära oss nya saker. Idag är det otroligt mycket lättare än när jag började 1984, då fanns det inte lika mycket online även om jag fick e-post redan året efter i form av stordatorsystemet Memo. (oj är det någon som minns Memo?)

Du och dina kollegor kan nu dra nytta av ett team som kompletterar varandra mycket bra i vårt fokus att skapa den digitala arbetsplatsen som är platsoberoende via vår tjänst Rentworkplace.
Att arbeta platsoberoende på rätt sätt kräver ett något förändrat arbetssätt, med vår nysatsning har vi både lång erfarenhet och ung hungrig nyfikenhet som vi delar med oss av. Vi har nu sänkt medelåldern i NetIntegrate med 20 år!

Jag har de senaste 3 åren varit engagerad i yrkeshögskolor och mött många nya duktiga unga som har av för mig oförklarliga anledningar inte lyckats få chansen till jobb trots att de har en YH-examen i t.ex. SharePoint utveckling. En del har av företagen som anställer fått höra att ”Våra kunder kräver seniora utvecklare”, samtidigt så skriker branschen efter utvecklare och det skrivs ofta om hur stor efterfrågan det är på utvecklare. Jag har svårt att förstå hur mina branschkollegor tänker när de å ena sidan påpekar att det saknas kompetens och å andra sidan inte vill anställa nyutexaminerade. Skärp er och ge chansen till de unga! Jag själv fick en bra start och lärde mig mycket av mina kollegor jag fick när jag började, nu vill jag dela med mig av mina erfarenheter.

NetIntegrate förstärks nu med ung och hungrig kompetens inom  utveckling av SharePoint, skapa Powershellskript för automatisering av Office365 och SharePoint, databasdesign, webbutveckling, nätverksdesign och felsökning samt en massa andra nya kompetenser. Vi kommer presentera en hel del nyheter så ofta vi hinner med att skriva om de nya funktionerna.

Ove Bristrand by Bristrand Photography

Ove Bristrand, Senior Cloud Advisor