Online all the time, anywhere with anything
Call Us: +46 8 50003170

Historik

Hur utbildade är ni att hantera era molnlösningar och andra IT-verktyg? Tyvärr är det vanligt att företagsledningar missar att besluta om utbildning av användarna trots att de flesta säger att ”personalen är den viktigaste resursen”. Jag brinner för att lära ut och vill hjälpa dig och dina kollegor att arbeta effektivare för att få mer tid över. Visst du att om du blir 10 minuter effektivare per dag så frigör du en arbetsvecka per år?

Jag började jobba med SharePoint år 2006 och jobbade med det i företaget fram till 2010. Jag startade då att hjälpa företag med SharePoint, framför allt i molnet. Jag ser SharePoint som ett sätt att samarbeta effektivare, jag har tre inriktningar för mina kunder. Den viktigaste är utbildning av användare, när utbildningen är genomförd så jobbar jag som SharePoint-mentor och den sista delen handlar om informationssäkerhet.

NetIntegrate startades 2004 och drivs av mig, Ove Bristrand, företaget växer genom samarbeten. Jag tror på nätverkande även när det gåller företagets organisation.
Målsättningen och den slogan som har hängt med hela tiden är ”Online all the time, anywhere with anything”, idag är den nog mer aktuell än 2004.
Under tiden har nya enheter för kommunikation tillkommit. Samtidigt ges möjlighet att idag kommunicera globalt på ett mer spritt sätt än 2004.

Jag har med mina dryga 30 år i branschen varit med och byggt system som idag kallas molnlösningar men som på 1990-talet kallades något annat. Mitt första jobb 1984 var på en Dataservicebyrå något som idag kallas för outsourcing. Redan i början av 90-talet sa jag; att bygga IT  är som att lägga pussel.

Du får hjälp med utbildning, strategi och analys av hur du kan arbeta platsoberoende.

 

Pressbild Ove Bristrand