Online all the time, anywhere with anything
Call Us: +46 8 50003170

Arbeta platsoberoende- Kontorsplats

Hyrarbetsplats

 

Arbete är inte en plats utan något man gör.

Fördelarna med att arbeta platsoberoende är att du inte är fysiskt beroende av en fast arbetsplats. Det finns flera sätt att lösa det på men varje plats har sina utmaningar.

Arbetar du på ett större företag kanske ni har regler för var och när ni får arbeta, att t.ex. regelbundet och schemalagt arbeta utanför kontoret ställer krav på arbetsgivaren(din chef). Arbetsgivaren är ansvarig för arbetsmiljön på din schemalagda arbetsplats även om du jobbar hemma.

Att arbeta platsoberoende är som jag ser det framtiden, tänk att kunna arbeta från sommarstugan, den hyrda skidstugan på barnens skollov eller ute i skogen(det tycker jag är skönt). Jag har dessutom provat på en mängd olika kontroshotell både med fast arbetsplats och arbetsplats för dagen.

Jag delar gärna med mig av mina erfarenheter via ett onlinemöte så både du och jag kan arbeta platsoberoende.