Online all the time, anywhere with anything
Call Us: +46 8 50003170

Arbeta platsoberoende

NetIntegrate arbetar fr.o.m. idag platsoberoende

Målet är att arbeta papperslöst, inte utan tillstånd utan i det papperslösa kontoret som jag hört om sedan jag började i IT-branschen.

Ta del av ett konkret tips i dagens video, från idag börjar jag med att video-blogga och beskriva ett tips. Vill du veta mer kan du kontakta mig via e-post eller telefon, för med brev eller fax är det inte möjligt att kommunicera med NetIntegrate. Tyvärr är det inte helt möjligt att undvika brev och papper från offentliga myndigheter, vi tar emot de breven. Men alla som skickar brev eller pappersreklam till oss gör det i onödan. Vi kommer kasta alla pappersdokument. Vill du ge mig ett papper fysiskt så kommer jag be dig skicka mig länken där det finns lagrat.

Dagens videoblogg hittar du på Youtube på