Online all the time, anywhere with anything
Call Us: +46 8 50003170

Arbeta i solen inför Jobba Hemma-dagen 26/3

Nu lyser solen härligt och våren är på väg, helgen efter Jobba Hemma-dagen 26/3 så ställer vi i Europa om till sommartid. Jag har redan tjuvstartat och ställt fram balkongmöblerna(vi ska ju ställa fram klockan).

Nu kan jag som jag brukar göra under det ljusa halvåret sitta på balkongen och jobba när jag är hemma. I veckan som gick har jag arbetat på flera olika platser, vissa kan jag dela med mig av och vissa vill jag ha för mig själv.
Vilken är din favoritplats att jobba på? Jag har flera olika favoritplatser, en som jag kommer jobba på framöver är i Kunsgträdgården nu när körsbärsträden börjar blomma. Få platser i Stockholm har en sån harmoniskt miljö samtidigt som det är en aktiv puls runt omkring mig.

Gör dig fri från skrivbordet och arbeta platsoberoende, med dokument i SharePoint Online och Lync Online på den bärbara datorn kan jag utföra mycket arbete oavsett plats och tid. Det inspirerar mig oerhört.