Online all the time, anywhere with anything
Call Us: +46 8 50003170

Affärsmöjligheter som lista i SharePoint

Jag har själv arbetat med mina affärsmöjligheter i en SharePoint lista i många år, för mig fungerar det som mitt CRM-system.

Förra veckan berättade jag om hur jag använder SharePoint för att göra en kontaktlista i SharePoint som jag kopplat till Outlook.
Den listan använder jag för min lista över affärsmöjligheter, jag har både kolumner för kundkontakt samt referensgivare som hämtar värden från min kontaktlista. För er som ännu inte upptäckt referensmarknadsföring så är en referensgivare den av dina kontakter som gjorde att du kom i kontakt med just den kunden som affärsmöjligheten.

Formuläret blir väldigt enkelt, och då fungerare det och används. Se formuläret nedan.

SharePoint pipeline

SharePoint pipeline

 

Jag har även gjort mer avancerade lösningar i SharePoint, vill du veta mer så kontakta mig.

Nästa vecka kommer jag förklara hur OneDrive för business används på bästa sätt, jag tar död på myten om att det är en ersättning för din server.